ideolojiden 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. id
  2. id card
  3. id di a
  4. id est genus hominum
  5. id software
  6. id3 tag
  7. ida
  8. ida dagi
  9. ida efsanesi
  10. ida hitler

© 2008 - uludağ sözlük

ideolojiden başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ideolojiden ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ideolojiden nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» smellofsmyrna » eglenilecek kiz bulamamak » conflict global storm » mugla dumlupinar ilkogretim okulu » dan dan » topraktan yaratildigina inanan angut insan » gol atilan kalenin arkasinda sevinen adam figuru » tip okuyan kizlarin cirkin olmasi sorunsali » abdullah ocalan in namaza baslamasi » dunyanin en buyuk acisi » fuckable » eskisehirspor un naci transferi » regl olan erkek diyaloglari » su icerken agizdan cikan garip ses » ermenek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sahibiye medresesi » entry ve nick uyumu » osman gokcek e meydan dayagi » seda sayan » acik iliski » fethullah gulen » uc buyuklerin teknik direktor sorunu yasamasi » suratina top carpip olen twigy terlik maskotu » umudunu yitiren asiktan nameler » dtp nin aktutun saldirisina uzulduk aciklamasi » aglayan erkeklerin duygusuz bakislari » barack obama » killing me softly » fenerbahce nin kotu bir kadrosu var » enderun sevgiler