iddia ediyorum 

kapat
  1. memo tembel cizer' in kendine has espri anlayışıyla kotardığı penguen' deki deli sayfasının adı.
    #1823506 (gozluklu kedi, 26.06.2007 11:30)
  2. karakterin üstündeki 'I fuck my self' yazısı beni her gördüğümde gülme krizlerine sokuyo mükemmel
    #2065039 (pergamon, 03.08.2007 21:32)
  3. (bkz: utanmadan iddia ediyorum)
    #3954735 (vakur, 12.09.2008 20:56)

© 2008 - uludağ sözlük

iddia ediyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iddia ediyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iddia ediyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ezergecerus » kafakoparanus » apu nahasapeemapetilon » philosophia » cankiri » juninho nun galatasaray a gelmeme sebebi » eternal sunshine of the spotless mind artisligi » alp arslan » mutluluk » ruyada dis hekimi gormek » mardin » the noose » kuresel kriz turkiye icin firsat olabilir » yolda kocasindan dayak yiyen kara figur » cenabet » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » for godnesses sake » tygers of pan tang » tayyip erdogan in abd ye kafa tutmasi » ingilizce bilmeyen bilgisayar hocasi modeli » samsung i900 omnia » ertugrul saglam » ybsg denilesi kizlar » carsaf bulamayinca otu nitrogliserine sarip icmek » smoke screen » ana baba baci abi kardes gibi zall » entry ve nick uyumu » goztepe » 6 kasim 2002 » devrimciye sovenin de devrimci olmasi » fenerbahce ile 4 yillik sozlesmemi tamamlayamam