iddaa bayinin onunde sevgilisini bekleyen kiz 

kapat

1. sevgilisinin 'sen girme, içerisi abazan dolu' diye kapıda beklettiği kız çeşidi. belki sevgilisi kendinden para da sızdırmıştır, bilinmez. çocuğun iddaacılarla koyu muhabbetlere girip tüyo koparmaya çalışması sebebiyle kapıda kök salması da muhtemeldir. iddaayı tasvip etmese de 'ya tutarsa' sorusu kafasını karıştırmakta, alttan alttan ümitlendirmektedir de. zira tutarsa kendisine de bir hediye garantidir..
    #1501953 (nikim yok benim, 07.04.2007 14:49)
  2. "mango'nun önünde kız arkadaşını bekleyen erkek"in feminen versiyonu.
    #1501965 (dualite, 07.04.2007 14:54)
  3. 'bu kez kesin tutturduk yavrum. chelsea'da drogba sakat, liverpool'da crouch kart cezalısı, manchesterde ronaldo bir ay sahalardan uzak. hepsine sürpriz oynadım..' gibi karmaşık cümlelerle ümitlendirilmiş seven kişidir. babaya bileziklerini veren anne gibidir..
    #1502023 (nikim yok benim, 07.04.2007 15:20)
  4. ganyan bayiinin önünde damızlık at bekleyen abaza hatun a nazaran daha sempatik duran kızdır.
    #1502057 (zargana, 07.04.2007 15:32)
  5. sevgililik donemindeyken gayet guzel bekleyen, evlendikten sonra degil beklemek gitmenize tahammul edilemiyen durum.
    #2064195 (dydyma, 03.08.2007 19:09)
  6. -şerife, sen şurda bekle güzelim, ben iki dakkada gelirim tamam?
    -kimi kandırıyosun sen ya! hani beni sortie'ye götürücektin!
    -yavrum tüyo almam lazım, belki parayı buluruz, o zaman seni her akşam sortie'ye götürürüm..
    -paraları bul, beni de kıytırık bi yemeğe çıkar öyle mi!
    -yok yaa, ne istersen alırım. altına mersedes araba bile alırım.
    -niye porsche değil de mersedes?! niye ucuza kaçıyosun hep hasan??!!
    #2064219 (sosyalpenguen, 03.08.2007 19:13)
  7. belki de iddaa hastası olan kızdır.

- nerdesin oğlum sen kaç saattir?
    + ya trafik vardı.
    - tamam bırak masalı da bir kupon yapmışım görme. 1'e 1426 veriyo. koyduk bu sefer parayı.
    + tutar mı ki?
    - tutana kadar...
    #2064233 (BerK, 03.08.2007 19:16)
  8. cefakar kızdır. büyük ihtimal evlendikten altı yıl sonra kocası tarafından kumarda kaybedilecek olan kız.
    #2064262 (reich, 03.08.2007 19:21)
  9. kupona ortaktir o.ba$ka bir ihtimal daha goremiyorum.*
    #2064293 (hoyfjeldsbilde, 03.08.2007 19:25)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

iddaa bayinin onunde sevgilisini bekleyen kiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iddaa bayinin onunde sevgilisini bekleyen kiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iddaa bayinin onunde sevgilisini bekleyen kiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about iddaa bayinin onunde sevgilisini bekleyen kiz. Copyrights of the articles are belong to their authors.