idareyi gelistirme baskanligi 

kapat
  1. *
    idareyi Geliştirme Başkanlığı, kamu yönetiminin geliştirilmesi ile ilgili hedeflerin, politikaların ve tedbirlerin tespit edilmesi için inceleme ve araştırmalar yapmak ve yaptırmak, bunları değerlendirmek ve teklifler hazırlamak, kamu yönetiminin geliştirilmesi ile ilgili konularda görevli kuruluşlarla sürekli temas halinde bulunmak ve bunlar arasında koordinasyonu sağlamak üzere kurulmuştur. başbakanlığa bağlıdır.
    #1518656 (zaknafien, 12.04.2007 08:56)
  2. baskan vekili, mulki idare kökenli ozer kontoglu'dur.
    #2960874 (pax romana, 06.02.2008 17:28)
  3. ne kadar iyi idare edildiğimiz kurumun başarısının bir göstergesidir. yaptıkları yapacaklarının teminatıdır.
    #2960878 (cinayetsaati, 06.02.2008 17:29)
  4. - müdürüm, şuraya iki imza atılacak. bir de personel raporu gözden geçirilecek.
    + yaw, ben bu gün ek hizmet binaları teftişine gidecem, bakarız bi ara.
    .
    .
    .
    - sayın müdürüm. gecen gün arzetmiştim. imzalar vardı.
    + bir misafirim gelecek, ondan sonra hallederiz.
    .
    .
    .
    - müdürüm. imza, rapor.
    + imar işleri şubesinde temel atma töreni var. şimdi hiç bakamam onlara.
    .
    .
    .
    - müd...
    + tamam tamam senegal'deki fuardan döneyim halledicem
    .
    .
    .
    + hah getir bakalım su imzalanacak evrakları, rapora da bakiim hem
    - evrak sayımı için ayniyat kısmına vermiştim müdürüm. bi ara bulur, getiririm ben onları.
    + e peki madem.
    #2960937 (montajelemani, 06.02.2008 17:40)

© 2008 - uludağ sözlük

idareyi gelistirme baskanligi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. idareyi gelistirme baskanligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu idareyi gelistirme baskanligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gece ve muzik » haroon » hediye etmek » metallica konserinde kendini jiletleyen adam » ucan adam » ibne hakem » sevdik sevdalandik » eksi sozluk » birakin cocuklar yasasin » here is my card a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci