idamdan once sevismek istemek 

kapat
  1. sigaradan daha keyifli ve zevk bakımından kat be kat daha iyi olan istektir. sigara içmek 3-5 dakika bir şey, sevişmek eğer erken boşalman yoksa 20 dakida sürdürürsün. sigaranın kokusu ayrıyetten bok gibi, giderken pis pis kokcan.
    seviş derim. daha güzel bir istek. hem o an sevişecek insanı bulmalarıda zor. zaman kazanırsın birazcık. gitmeden önce de öyle unutulmazsın, nam ın yürür. yeni nesiller seni örnek alır.
    (www wwwwwwwwww www, 09.05.2008 09:12)
  2. mahkum: sevişmek istiyorum
    cellat: * bunu mu istiyorsuuuuun?!! bunu muuu?!!
    mahkum: sen zahmet etme ben sehpayı tekmelerim canım.
    (irishstorm, 09.05.2008 09:14)
  3. (bkz: idamdan önce dünyanın ta amına koymak istemek)
    (Davutsu, 09.05.2008 09:17 ~ 09:18)
  4. bir metin üstündağ karikatürünün temelini oluşturur.

yargıç: son arzun?
    idam mahkumu: hepinizin ağzına vermek istiyorum!
    yargıç: eee... mübaşir evladım bi git tüzükte bu tip istekler yerine getirilebiliyo mu diye bir bak, kabul ediliyosa peçete de getir gelirken.
    (otep shamaya, 09.05.2008 09:39)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» guven kirac in tadim reklami » saeglopur » give me five » adnan polat » icimdeki kufurler » ali ekrem bolayir » ruslar in dunyaya kazandirdiklari » kullerinden dogmak » dizustu ile 1 dakikalik satranc oynamak » dolmus soforlerinin hiz tutkusu » chirurgus » can yucel » 5 yil icinde robotlarla seks yapilabilecek olmasi » turhal in tarihi eserleri » oral seks » esekli ninni » bilgisayar meraklisi gozluklu cocuk » tannis » yaran msn nickleri » aidatli uyelik » duzce guven » diyarbakirspor » rus ruleti » yerel saat » aziz amca game over » kanalturk » finnegans wake » sukela daki entryleri eksilemek » lesson one a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa