idam mahkumu 

kapat
  1. bağlama kullanarak elektro gitar nasıl alt edilir sorusuna cevap arayan orhan gencebay parçası... bağlamanın üzerinde yürüyor bu adam! elle çalınamaz bu şarkı.

dertleri dermanla verensin tanrim
    bir zalim kulunu cok seviyorum
    ask denen bu derdin dermani var ise
    idama mahkumum af bekliyorum
    gonlum neler neler cekmisti ama
    benden beter var mi bilemiyorum
    korkum var yurekte askimdan da buyuk
    korkumdan bir turlu gulemiyorum

ozur dilemekse ben diliyorum
    cezama sensizlik verme diyorum
    askina sevgine ihtiyacim var
    seni canimdan da cok, cok seviyorum..

soyle gonlum soyle deminde zaman
    derdini acmayan bulamaz derman
    sonunda gec kalip, olmadan pisman
    korkak yasamani istemiyorum
    kolay degil kirik bir kalp onarmak
    kolay degil gercek seveni bulmak
    herseye degecek bastan baslamak
    senden baskasini sevemiyorum

ozur dilemekse ben diliyorum
    cezama sensizlik verme diyorum
    askina sevgine ihtiyacim var
    seni canimdan da cok, cok seviyorum....
    #399864 (lyla, 05.07.2006 21:58 ~ 24.06.2007 03:45)
  2. son dilekleri sorulan insanlardır bunlar
    hatta ustlerinde bir suru espri yapılır, fıkralar yazılır
    #399876 (kıvırcıkoğlan, 05.07.2006 22:01)

© 2008 - uludağ sözlük

idam mahkumu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. idam mahkumu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu idam mahkumu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mansetli gomlek » astronomy domine » ciks » 21 yuzyilda hala metal muzik dinleyen insan » al fatih » rabutin » olimpiyatlari izlemedigi halde bundan utanmayanlar » ehliyet sinavina son gun calisan insan » cenk » bos zaman a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games