ida 

kapat
  1. ikinci nesil bir sözlük yazarı..ayrıca birçok mitolojik hikayenin mekanı olarak söz edilen dağ
    (panapa, 10.03.2006 02:40)
  2. yunan mitolojisinde zeus'un süt annesi..
    (ida, 25.08.2006 12:56)
  3. zefs bebekken ona bakmış olan su perilerinden birisinin adı.
    (john constantin, 03.10.2006 00:01)
  4. amerikalı country grubudur. the secret starsı pek severler ve çok güzel coverlamışlar.
    (Janis JopLin, 11.05.2007 15:56)
  5. hayatımda bu kadar soft bir ses duymadım desem yeridir.mükemmel bir sesi var solistinin.
    (tazefasulle, 15.05.2007 18:14)
  6. dünya bankası'na bağlı olarak çalışan uluslararası kalkınma birliği'nin kısaltması.
    (krmyrdsn, 06.07.2007 17:21)
  7. çukurova üniversitesi makine mühendisliği bölümündeki bir profesörün adının kısaltması.arızadır manyağın önde gidenidir kendileri,derslerde kimse çıkmasın diye kapıyı bile kilitlemektedir.
    (night vision, 23.04.2008 02:52)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» the sims 2 castaway » avrupa yakasi mahmut » yumurtalik in tarihi eserleri » uludag sozluk moderasyonu » varim diyor » topuklu ayakkabi » harf oyunlu basliklar » thomas zdebel » hafizayi guclendirme yontemleri » nihat dogan in slash ile dunya turnesine cikmasi » askale nin tarihi eserleri » kalinti gerilme » yilmaz guney » cinsel ozgurluk basliklarini hep erkeklerin acmasi » pozanti nin tarihi eserleri » fyodor mihailovic dostoyevski » her turk asker dogar » es durumundan cevresi genis olmak » billur » hale caneroglu nun bacaklari » hanim oldu » converse giyen turbanli » morir es vivir » abdullah gul un ilk defa smokin giymesi » antakya mozaik muzesi » alevi sozluk » david weir » ataturk un sovalye olmamasi » fatih tekke a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa