ida hitler 

kapat
  1. adolf hitler'in henüz iki yaşındayken ölen beş kardeşinden biri.
    #2889793 (alec yulin, 24.01.2008 15:18)

© 2008 - uludağ sözlük

ida hitler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ida hitler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ida hitler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» angel of death » zall misin yok musun » kirklareli » 13 ekim 2008 » kirazlibahce » paradan ziyade kisilige onem veren asil kiz » skibbe nin istifa etmesi » lindsay lohan fotograflari icin tiklayiniz » 3harf sozluk » kufur etmeden kufur etmek » alkislarlayasiyorum com » subay » the fall of max payne » 3g » sevgi dolu guzel insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fernando chalana » isvecli sirin » rs » asil turkler cekik gozludur inanci » ben hep seni yazdim » cemil cicek » fk vojvodina » cronica de una muerta anunciada » ordu » sacriter » grandmaster flash » jelena jankovic » seks sinemasinin esrari » sirraid » zeytinburnucocugu