ida dagi 

kapat
  1. " kaz dagi" diye de bilinir. mitolojiye ev sahipliği yapmıştır. tanrilarin evidir.
    ne yazıktır ki altınoluk'ta bu eşsiz güzellikteki, oksijen kaynağı dağa aptal yazlıklar dikilmeye devam edilmektedir.
    #1513667 (dalgali kur, 10.04.2007 19:58)
  2. bulmacalarda bolca sorulur, kaz daginın diğer adıdır.
    #1513689 (habis, 10.04.2007 20:02)
  3. 1993 yılında çıkan yasa dahilinde Milli Park Alanı olarak ilan edilmiş, ve özel koruma altına alınmıştır.
    #1513723 (manyach, 10.04.2007 20:11)
  4. girit' in en yüksek doruğudur. kutsal olması bu dağdaki mağaralarda anatanrıçaya tapınma yerleri bulunmasından ve bir efsaneye göre zeus' un çocukluğunu burada geçirdiğini anlatmasından kaynaklanır.
    #1760945 (silte, 12.06.2007 23:28)
  5. canakkale ye gidenlerin kesinlikle görmesi gereken dağdır. içinden geçen buz gibi suya girilmesi farzdır ve hatta alabalik çiftliğinden alınan miss gibi alabalıkların yenilmesi farz ötesidir.
    #2387930 (chatin, 27.09.2007 11:53)

© 2008 - uludağ sözlük

ida dagi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ida dagi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ida dagi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» conspirate » su terazisi » the unforgiven iii » amilcar cabral » metallica dinliyorum demekten utanmak » farkli cinsel isteklerinin kurbani olmak » uludag sozluk moderasyonu » tabani civili kramponla civciv ezmek » masumiyet muzesi » iki elle birden masturbasyon yapmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games