icsek daha iyi olmaz mi 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. daha iyi olmaz miydi
  2. olmaz sen daha kucuksun
  3. icsek buyusek
  4. olsa da icsek
  5. her gece icsek keske
  6. ramazan bitse de bi icsek
  7. biz ne zaman icsek ic degilizdir aslinda
  8. ramazan bitse de icsek diyen insanlar
  9. sen ask demlesen sonra beraber o aski icsek
  10. olmaz olmaz deme olmaz olur

© 2008 - uludağ sözlük

icsek daha iyi olmaz mi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. icsek daha iyi olmaz mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu icsek daha iyi olmaz mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alisveris yaparken kuyruk gibi pese takilan satici » engin ceber » ingilizce konusurken yapilan salakliklar » robbie maddison » canlandi lan canlandi » chaos theory » 100 colpi di spazzola prima di andare a dormire » one way ticket » open office » halki ekonomik kriz ile korkutmak » 2008 kuresel ekonomi krizi » empyrium » restore » mugla » kocaelispor » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sizofreni » alkislarlayasiyorum com » turkiyenin futbolda avrupanin brezilyasi olmasi » brothers of the lame » mustafa celaleddin pasa » konya » fellowship » the recycler » cumali » 5 m migros » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi » avukat guven kurtul a bile guvenmeyen adam » tarihteki unutulmaz ayarlar » yavuz sultan selim agliyor » voksne mennesker