icmeyenlerin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sigara icmeyenlerin nargile icmesi
  2. sigara icmeyenlerin gereksiz yesilayci tribi
  3. sigara icenlerle icmeyenlerin esit olmamasi
  4. sigara icmeyenlerin orgazm sonrasi entry girmesi

© 2008 - uludağ sözlük

icmeyenlerin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. icmeyenlerin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu icmeyenlerin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bu cagda hala komunist olan insan » ramazan altunbas » hacel obasi » redwinemania » tekerlegin icadi » heykel arkasi » kackar daglari » uludag sozluk teki cozulemeyen sirlar » ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim » varoslarda cocuk olmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games