ickinin siradanligi alip goturmesi 

kapat
  1. alkol denen zımbırtının kendisinin küçük ama işlevinin büyük olduğunu anlatmaya çalışan söz öbeği.

evet vallahi de billahi de tillahi de alıp götürüyor bu meret sıradanlığı. sıradanlık ne diyecek olursanız. -ki bu soruyu sorduğunuz anda yanıtladınız zaten.- bilmiyorum tam olarak diyeceğim. ama açıklamaya çalışacağım, o anlardan birini yaşamama rağmen.

eskiye ait ya da yeniye ait ne kadar saçma sapan takıntınız varsa, onu içinize aldıktan sonra , hafiften bi s.ktir çekiyorsunuz, bütün o iğrenç hayat karmaşasına.

her şey dumanlaşıyor gözünüzün önünde, ruhunuzu besliyorsunuz bence o an. damarlar temizleniyor azizim. onu hissediyorsunuz. anjiyo olmuş gibi örneğin.

dalıp gitmeler çok oluyor misal, ben en çok ona bayılıyorum. biri sesleniyor ancak üçüncü defa da duyabiliyorsunuz falan. güzel ya. hani ne derler ingilizler. very nice! işte öyle bir şey.
    #3880958 (alone with everybody, 28.08.2008 03:15 ~ 03:48)
  2. tek buzlu sek gordon cinle olmadı jack daniel's ile daha da cilloplasan durumun izahati.

--spoiler--
    haydi şerefe boş kalmasın kadehler
    --spoiler--
    #3880969 (mulayim, 28.08.2008 03:22)
  3. motomot bir yaşam seklinden kendin olmaya dogru bir geçiş olunca o sıradanlık da bir kenara itilip çok farklı bir ortam içine girebiliyorsun alkol hep de kötü degildir işte iyidir yeri geldiginde abartmadıgın sürece ...

edit : anlaşılmadıgı için türkçeleştiriyorum

yani şöyleki; türkiye de ve ya herhangi bir yerde insanlar öyle bir yaşam tarzına alıştırıyorlar ki kendilerini sabah kalk kahvaltı duş işe git çalış çabala orada klasik sohbet et hanımlı beyli konuş sonra eve gel yemek yek duş al uyu . bunu şekilden şekle sokabilirsiniz tabi benimkisi çalışan bir insanın motomotlugunu anlatmak içindi. tek düze giden bir yaşam yani.

alkol alınca noluyor ama o kasılan vücutlar birden gevsiyor ve aslında olmak istediginiz kişi olup çıkıyorsunuz sohbetler sakalar sınırsız eglence belki de bahane oluyordur o sıradanlıktan kurtulmak icin.

abartınca tabiki eglence kısa sürer o yüzden de abartmamak en iyisidir...

daha açıklayıcı oldu gibi gibi ...
    #3881777 (like a bird, 28.08.2008 12:13 ~ 16:00)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ickinin siradanligi alip goturmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ickinin siradanligi alip goturmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ickinin siradanligi alip goturmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ickinin siradanligi alip goturmesi. Copyrights of the articles are belong to their authors.