ickinin haram mezenin helal olduguna inanan sakirt 

kapat
  1. icki icmedigi halde mezeyi somuren denyo'nun iş yemeklerine katılan islami versiyonu...
    #3484856 (zulfikardarbesi, 02.06.2008 22:20)
  2. ayrıca ottur gunahi yoktur güruhuna dahildir.
    bir de buradan yakın,
    (#3484781)
    #3484877 (cellchuck, 02.06.2008 22:23)
  3. başka konularda helal ve haram kavramlarını idrak edemediyse, boşa didinen kişidir.
    #3485126 (sandalye, 02.06.2008 22:57 ~ 22:58)
  4. (bkz: yasak ne günah ne)
    (bkz: bosver neyse ne)
    #3485132 (mulayim, 02.06.2008 22:58)
  5. (bkz: mendoza) *
    #3485631 (imhotep, 03.06.2008 00:23)
  6. (bkz: abbadi)
    #3623596 (arabam var, 05.07.2008 16:25)
  7. içki içmeyerek kendini haramdan sakınan, onun dışında allah ın haram saymadığı şeylerden "yiyiniz, içiniz fakat israf etmeyiniz" emri uyarınca istifade eden, kendisi için seviyesiz yakıştırmalarda bulunanlara da aynıyla karşılık vermeyerek onların da haklarında hayırlısı isteyen kişidir.
    #3623622 (delaki, 05.07.2008 16:33)

© 2008 - uludağ sözlük

ickinin haram mezenin helal olduguna inanan sakirt başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ickinin haram mezenin helal olduguna inanan sakirt ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ickinin haram mezenin helal olduguna inanan sakirt nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » dolunayisi » muzik kutusuna para atip echoes u secmek » ilk deniz ucaklari » eskisehir » batiskaf » beziman » ilkokulun vazgecilmezleri » kondisyoner » altinci nesil yazarlar » polat alemdar in herkesin hatirini sorucam bakisi » otuz kupona alinmadi bu vatan » le dejeuner des canotiers » sozlugu karistirmak istemek » olu evinde seks partisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » michael skibbe » al sana bir gobek ver bana bir bebek » kisveye burunmek » beni birakip nerelere gidersin mysql server » 21 inci yuzyilda hala ailesi ile yasayan genc » erdal sarizeybek » ceyhanli koyu antik kenti » tanrinin egosu » bozdag » when nietzsche wept » sabetayist » prensesin uykusuyum » cahillikler kitabi » galatasaray universitesi » sehremini