icki icerken bunalim sarki dinleme istegi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bunalim sarki dinleme istegi
  2. birden ibrahim tatlises dinleme istegi duymak
  3. icki icerken onluk takmak
  4. icki icerken din muhabbeti yapmak
  5. sawyer ile kate in icki icerken oynadiklari oyun
  6. sarki istegi yaparken soylenen sozler
  7. gece bagirarak sarki soyleme istegi
  8. dinleme basini
  9. sakin dinleme
  10. etkin dinleme

© 2008 - uludağ sözlük

icki icerken bunalim sarki dinleme istegi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. icki icerken bunalim sarki dinleme istegi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu icki icerken bunalim sarki dinleme istegi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» benjcev » en guzel ps2 oyunlari » en gelismis dil » yaran seyler » lcd vs plazma » tren yoluna para koymak » karakol » gossip girl » gokhan zan » munkariz » pantolonun icine kazak sokmak » sari cizgiyi gecmek tehlikeli ve yasaktir » damnation » 999 tane ozel mesaji olan yazar » kerhanede kalp krizi gecirip olmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 3 u 1 arada » brendan eich » ido » stout » keske jinekolog olsaydim diyen abazan » tsk nin teroriste gozalti yetkisinin olmamasi » next » hayal dunyasi » kulak » tatar colu » yildiz tilbe sarkisiyla sevismek » satin aldigi seyin parasini soyleyen erkek » emegi gecen herkese tesekkurler » drake diener » huzunlu zamanlarda fotograf cektirmek