icki butun komikliklerin anasidir 

kapat
  1. sarhoş bir insanın davranışlarını gözlemleyen biri tarafından söylenmesi muhtemel söz.
    #2253382 (iktidarsiz jigolo, 03.09.2007 11:50)
  2. içki icip kelle olan kişinin zihninde bütün kazuratlar silinip içinde matraklik varsa onu ortaya cikartir.

eger kişi gamli bir insansa gamini ortaya cikartir. ammavelakin içinde pustluk, öfke gibi negatif dürtüler var ise trajediler ortaya cikar.

velhasil kelam ühim olan hayat sartlarina direnebilmek ve beyindeki kazuratlari silebilmek için sarhoslayin miş gibi olun eylemnini ne kadar az yaparsak o kadar amatemden ve sirozdan uzak kalir, su dunya sürgününde o kadar fazla kaliriz.
    #2253398 (mulayim, 03.09.2007 11:55)
  3. içki içip ağlayan ergen kızlara baktıkça hak verdiğim sözdür. **
    #2253424 (kugu golu canavari, 03.09.2007 12:03)
  4. dogruluk payi olan onermedir. cenesini kapamayi bilmeyen sarhos herkesle kanka olup sacmalamaya basliyinca komik olmaya baslar ve zaten onun icin artik bir utanma durumu olmayacagi icin icinden geleni yapar. **
    #2253431 (fabala, 03.09.2007 12:04)
  5. bütün ekip herbirlikte içtikten bir sonraki gün anlatılan komiklikler üzerine söylenmiş sözdür.
    #2253542 (demigod, 03.09.2007 12:33)

© 2008 - uludağ sözlük

icki butun komikliklerin anasidir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. icki butun komikliklerin anasidir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu icki butun komikliklerin anasidir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» minik mavi balina » matrax » zorunlu gonulluluk » binbasi ersever in itiraflari » artik cok yiprandim diyen sevgili » selcuk bal » iki sozluk yazarinin evlenmesi » butterfly caught » klimakafa » artvin » cicek » sayra » isyan marsi » dmm firat » adiyaman » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » temel bilgi teknolojileri » ivana » yaz demedim » denizli » cankiri » nar » babaanne vecizeleri » deniz fidel che » ned flanders » tarih bir kere yazildi tisortu » sehid » yuzup yuzup kuyruguna gelmekteki yuzme olayi » alanur ozalp » cekilislerin sonucunun onceden belli oldugu inanci » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin