icine sinmemek 

kapat
  1. 1. içi rahat etmemek, yaptığı şeyden memnun olmamak.
    2. istediği gibi olmadığı için rahatlık, mutluluk duymamak; tadına varamamak.
    #1933045 (dabaddah, 14.07.2007 16:40)

© 2008 - uludağ sözlük

icine sinmemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. icine sinmemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu icine sinmemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hugo lloris » canlandi lan canlandi » adini soylemeyen sevgili » onay bekleyen entry » adana » ua pasali » solcuyum deyip de che ile dalga gecen yazar » askerligi seven insan » issiz adada birakilan korsana verilen tek kursun » ustu cayir bicilir alti cesme icilir » xvideos » ali riza yildiz » noise gate » ville laihiala » ask acisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir tek sen yalani » tarihteki unutulmaz ayarlar » ask borusu » nisasta » kufur etmeden kufur etmek » ben garanti cennete giderim diyen insan » bok dustugunde kica su carpmasi » kagit mendil » fenerbahce nin bu duruma dusecegini beklemiyordum » genc fenerbahceliler » scurtel » sigaraya baslayanlara tavsiyeler » insanin gaflet ve cehalet uykusundan uyanisi » kars » call center