icine girince diger izlenimlerimi de yazicam cok yakinda 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (6 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

icine girince diger izlenimlerimi de yazicam cok yakinda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. icine girince diger izlenimlerimi de yazicam cok yakinda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu icine girince diger izlenimlerimi de yazicam cok yakinda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bruksel » kablosuz internet caiz degildir » trt nin irib le girdigi is birligi » imhotep » gullibility » fb nin tesadufen de olsa avrupa kupasi olmamasi » annene babana aciyorum evladim » merdivenler » voleyi vurmak » amcasinin bakirligini 112 dolara satan emmi » abdurrahim karakoc » nostaljik tramvayda aglamak » yakisikli arkadasi ile fotograf cektiren tipsiz » recep tayyip erdogan in msn i » maskeli baloda ciplak vatandas kiyafeti giymek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » suudi arabistan » no woman no cry » yuzup yuzup kuyruguna gelmekteki yuzme olayi » the beatles brotherhood » gullible » sehid » sozlukle ilgili istekler » azadiya welat » adana motor meslek lisesi » hadise acikgoz » bachelorette » adana » elde sigara hahaa diye entry silen moderator » enderun sirin » zengin ogrenci karsisinda ezilen fukara ogretmen