icine dogru sicmak 

kapat
  1. korkudan dışarıya bile çıkaramamak.
    (bkz: cmylmz)
    #3359153 (nedir yani, 05.05.2008 10:45)
  2. aşırı sıkışan insanın dışkısını salacak uygun ortamı bir türlü bulamaması nedeniyle, patlamazdan az evvel, dışkısını bağırsaklarından midesine doğru yollaması olayıdır. *
    #3359160 (children of condom, 05.05.2008 10:49)
  3. doğrusu "içeri doğru sıçmak" olan cmylmz icadı.
    #3616672 (kacinkurbaasi, 04.07.2008 00:25)
  4. iğrenç ve kötü bir durumdur.
    korku halinde yapılacak eylemdir diye düşünülebilir.
    #3616679 (teodise, 04.07.2008 00:26)

© 2008 - uludağ sözlük

icine dogru sicmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. icine dogru sicmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu icine dogru sicmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» faul yapan futbolcu sapsalligi » szymon kolecki » san marino ulku ocaklari » sana gelmek istiyorum » liseli serap » fakirlikten sikilip devrimci olmak » pryd rulazz » katy perry » coral sea deniz savasi » kufur isci sinifinin agzinda cicektir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games