icinden yaptigi espriye kahkalarla gulen insan 

kapat

1. bi köşede sessizce otururken aklından espri geçiren içinden espri yapan, kendi kendine yaptığı espriye de yüksek sesle kahkahalarla gülen insandır aşmış.
    #2497469 (yilmazing, 21.10.2007 02:06 ~ 02:08)
  2. (bkz: noldu la niye güldün)
    #2497472 (sizoyumulanfrenoldugumkadar, 21.10.2007 02:06)
  3. neredeyse otobüsten atılmama sebep olan durum. hele bir de yeşil otobüste iseniz, telefonla konuşuyorum numarası da yapmak mümkün değildir. güneş gözlüğü takılır, önünüze bakılır, eğer mevsim kışsa geçmiş olsun..
    #2497482 (jack daniel, 21.10.2007 02:09)
  4. adınız deliye çıkabilir. oyle komiktir ki asla tutamassınız kendinizi. yanınızdakier hayırdır diye donup bakarlar size ama anlatamassınız. anlatsanız bile onlar asla anlamaz. sizin kahkalarla guldugunuz sey onlar icin ne anlatıyo lan bu lafından daha oteye gitmez cunku.
    #2497525 (ilqnur, 21.10.2007 02:21)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

icinden yaptigi espriye kahkalarla gulen insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. icinden yaptigi espriye kahkalarla gulen insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu icinden yaptigi espriye kahkalarla gulen insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about icinden yaptigi espriye kahkalarla gulen insan. Copyrights of the articles are belong to their authors.