icinden sarki gecen tramvayi goren var mi 

kapat
  1. merak ederim içinden sarki gecen tamvay'i gören varmidir diye. titreyip kendine dönen almanya'da kitaplarin yakıldığı 935'i gören var midir acep?

hümeyra'nin gülse birse'nin anasi olarak tanindiği memleketimizde fasisizm virusunun yayildiği bir dönemde karl valentin olabilir miyiz?

sahnede tek basina kaldinimiz mi hiç?

isabel amerika yolcusudur.

tiyatro hayatimiz...

kim gider lan tiyatroya?

hayatimiz tiyatro olmus zaten...

herneyse gören var midir acaba içinden sarki gecen tramvayi?

zannederim pek yoktur.

olsaydi kan iciliği birakir

hamasetleri birakir

akla boku ayirsaydik

daha iyi olmaz miydi?

ama yapamiyoruz...

ne yazik ki...

pek sevgili üstadim engin ardic'in dediği

gibi körlemesine kahramanliğa soyunuyoruz.

bedelleri ödemeyi es gecip...

cetin altan'in - ki kendisine cok değer veririm ve anlayana bir ummandir o adam-

dedigi gibi gebertme edebiyatini yasiyoruz ve yasatiyoruz.

ama bir hayat bir hiç birşeydir,

hiçbir şey ise hayat değildir.

sen kendi mehmetciğinin,

unknown russian soldier

gibi ölmesini ister misin

pek hamiyetli vatan perverim?

sorarim sana,

ister misin?
    #2535156 (mulayim, 30.10.2007 04:31 ~ 04:44)

© 2008 - uludağ sözlük

icinden sarki gecen tramvayi goren var mi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. icinden sarki gecen tramvayi goren var mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu icinden sarki gecen tramvayi goren var mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» general motors » bi tanesinden bi tanesine » gunes motel olayi » bugun acilan baslik » dugunden kiz yayladan okuz alinmaz » pazertesi diyete basliyorum » halef » maymuna mi gidiyorsun muzu unutma » angelina jolie ile asansorde kalmak » babanin yaninda kufur etmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci