icinden mi 

kapat
  1. nerelisin sorusundan sonra bu soruyu soran kişinin soracağı ikinci soru.
    -nerelisin abi sen?
    +şuralıyım
    -içinden mi?
    +evet
    -orda bizim bi arkadaş vardı ahmet diye tanırmın?
    +!'^+%&
    #1016161 (kamyoncu dervish, 18.12.2006 14:29)
  2. +selam kızlar
    -selam
    +siz ne şekersiniz böyle?
    -saol amca
    + nerenin mahsülüsünüz bakayım?
    -şuranın mahsülüyüz
    +vay bacılarım.hemşerimmişsiniz.neresindensiniz?
    -şey ortasından.hani derler ya hep.ay unuttum şimdi ne denirdi ona merkezinden gibiyiz işte. ay ona başka bişey denirdi
    +içinden mi?
    -hıh ordan.nereye gidiyorsun amca?
    +hem bacımsın hem içindeni hatırlamıyorsun.
    #1016461 (pinkbaby, 18.12.2006 15:51)
  3. guzel dilimize ve konusmamiza has sorulardan. baska ulkelerde komik olur sormasi.

+ where are you from?
    - i'm from eal eay.
    + from inside? (ingilizceye bak)
    - ?
    #1441349 (soranmutant, 22.03.2007 20:38)

© 2008 - uludağ sözlük

icinden mi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. icinden mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu icinden mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» boxerin sirta cikmasi » flex » the dark knight » carsambakarisi » vatan ugruna olmek istememek » ilhan selcuk un 10 yil penceresiz kalmasi » yayaya yol verdikten sonra patiyle kalkan surucu » futbolsever » gecen hafta acilan baslik » make your own kind of music a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci