icinde 

kapat
  1. bir orhan veli şiiri. şöyledir:

iÇiNDE

Denizlerimiz var, güneş içinde;
    Ağaçlarımız var, yaprak içinde;
    Sabah akşam gider gider geliriz,
    Denizlerimizle ağaçlarımız arasında,
    Yokluk içinde.
    (thedewil, 09.10.2006 21:09)
  2. Kuşun yüreği
    Kuşun içinde parlayan yürek
    Gecenin yüreği
    Kuşun gecesi
    Gecenin yüreğinin kuşu

Gecenin içinde kaybolan göğün içinde
    Göğün içinde kaybolan kuşun içinde
    Kuşun içinde şakırsa gece
    Söylerdim sana
    Kuşun içinde parlar
    Yüreğin içinde ne varsa

Göğün içinde kaybolan gece
    Kuşun içinde kaybolan gök
    Kuşun unutkanlığı içinde kaybolan kuş
    Gecenin içinde kaybolan gece
    Göğün içinde kaybolan gök

Ama yürek yüreğin yüreğidir
    Yüreğin ağzından konuşur

*
    (mulayim, 01.01.2007 22:14)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» pianotarium piano tribute to metallica » duzce guven » yaran yanlis okumalar » alimacgraw » ozlu sozler » oyuncakdunya » schattenfaust » helezoni » hayko cepkin » erman toroglu » pkk asiret uyusturucu ucgeni ve daglica baskini » son sozluk » hayattan gitgide silinmek » en yakin arkadasinin arkandan konusmasi » woo hoo » transferde aceleci olmayacagiz diyen teknik adam » isirgan otu » gecici plaka » hayattan zevk alamamak » aby » acik kalmis fermuar » iyilik ve kotuluk » suvermez » slalom » kim kardashian » husnu bey » everything but mine » what a feeling » goksu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa