icinde yazar kelimesi gecen baslik 

kapat
  1. hit alma garantisi yüksek başlıktır. mesela "yolda yürürken geğiren insan" diye bir başlık açılırsa en fazla 3-5 entry toplayabilecekken "yolda yürürken geğiren yazar" başlığı minimum 20 entry dolaylarında seyredecektir. kıssadan hisse; uuserlar için insanlık alt, yazarlık üst kimliktir.
    #2574371 (arjen robben, 09.11.2007 21:47)
  2. misal olarak: icinde yazar kelimesi gecen baslik. en az 30 hit alır. beğenmedin mi? zapla diğerine...
    #2574379 (larker, 09.11.2007 21:49)
  3. (bkz: genç yazarlara öğütler)
    (bkz: genç insanlara öğütler)
    #2574387 (whynot, 09.11.2007 21:49)
  4. sozlukte 500 küsür tane bulunan başlık türüdür.
    #2574402 (sogut dalina yuva yapan manda, 09.11.2007 21:51)
  5. gün geçtikçe artan başlık sayısıdır.
    #2574419 (epru, 09.11.2007 21:56)
  6. (bkz: hepimiz yazarız)
    (bkz: bakınız içinde bakınız verememe sorunsalı)
    #2574428 (Freud, 09.11.2007 21:59)

© 2008 - uludağ sözlük

icinde yazar kelimesi gecen baslik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. icinde yazar kelimesi gecen baslik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu icinde yazar kelimesi gecen baslik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turk kizlari » turkey hill » ermeni doktorlarin 15 bin askeri kor etmesi » 16 ekim 2008 grup yorum adana konseri » akka » ulusalcilar bu ulkeye ne katmistir » brad bellick » nostaljik tramvayda aglamak » piti » mus » yerfistigi » dumur » ebabil » terorist ile askerin evlemesi sonucu olacaklar » isiniz bitince sifonu cekiniz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » islam da icki yasak mi sorunsali » banyo yapmak vs dus almak » the genius of charles darwin » odious mortem » 3g » maskeli baloda ciplak vatandas kiyafeti giymek » geri zekali fasist ben che yi seviyorum » ozemniyet 7 30 ankara bartin otobus seferi » enderun sirin » pisirirsen as olur pisirmezsen kus olur » bana neden oyle baktiginizi sorabilir miyim acaba » before the dawn » fernando chalana » bir tek sen yalani » brothers of the lame