icinde sevgili kelimesi gecen baslik acmak 

kapat
  1. sözlükte herkesin altına bir ton girdi eklemesi demektir. sevgili lafını duyunca sözlük ahalisi dalıyor direk olaya. hayır tabi ki olan var olmayan var ama çoğu da gereksiz oluyor. misal bu başlık gibi...
    #2372008 (kobrullah, 24.09.2007 14:45)
  2. (bkz: sevgilinin ebesi)
    #2372028 (cernonil, 24.09.2007 14:48)
  3. içinde sevgili kelimesi geçen başlık açarak içinde sevgili kelimesi geçen başlıkları eleştirmek.
    (bkz: paradoks)
    #2372072 (soytari, 24.09.2007 14:57)
  4. duygusal yazar yoğunluğunun göstergesidir, güzel bişeydir.
    #2372077 (Saipsiz, 24.09.2007 14:58)
  5. yanlış bir davranıştır, ne demiş eski nesil atalarımız "... ben başlığa başlık demem içinde eski sevgili olmadıkça... "
    #2372084 (arpaci kumrusu, 24.09.2007 15:00)
  6. sevgili kelimesinden tiksindiren hatta tiskindiren başlıklardır. ve bu başlıkları açmak da marifet değildir, komik de değildir, eğlenceli hiç değildir, enteresan zaten değildir. neden açılır ne sebeple açılır bilinmez. çok mu çılgın şeylerdir sevgili ile yapılan şeyler. dünya da sevgilisi (ki hala daha şu kelimeyi kullanmaktan mide bulantıları geçiriyorum) olan tek insan bu insanlar mıdır? insanların nasıl ürediklerini düşünüyor bu tipler veya sevgili dedikleri şey insan değil mi? kediyle köpekle mi ilişkiye giriyor bu manyaklar? yok sevgilinin sıçması, ayakları koklaması, amuda kalkması, takla atması cart curt.. yeter lan! aaa! küfür yedirmek hoşunuza mı gidiyor sevgilinize? etmeyin ettirmeyin.
    #3578391 (Kechi, 24.06.2008 20:39)

© 2008 - uludağ sözlük

icinde sevgili kelimesi gecen baslik acmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. icinde sevgili kelimesi gecen baslik acmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu icinde sevgili kelimesi gecen baslik acmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sarkoy » asik » adalet ve kalkinma partisi » yalikavak » sol frame goze mi yoksa kulaga mi hitap etmeli » ecstasy » lucky strike » atauni sozluk » aya irini » deniz baykal in ali babacan a randevu vermemesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games