icinde patlatmak 

kapat
  1. uktecinin notu: ???

ukteyi veren: minik mavi balina (23.07.2008 21:36)

karşı tarafı kandırarak veya tuzağa düşürerek zor durumda bırakmak.
    #3720266 (notrinova, 25.07.2008 20:12)
  2. (bkz: içime bosal diyen sevgili)
    #3720268 (aha ben de geldim, 25.07.2008 20:13)

© 2008 - uludağ sözlük

icinde patlatmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. icinde patlatmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu icinde patlatmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» umbertobaggio » islami dergilere soyunmak isteyen insan » korpiklaani » pkk li da olsa insan insandir » konfucyus dusuncesinin temelleri » orgazm » dtp nin sahin kanadi » atan alir spor » maldonado » sakatlanan basketci icin topu disari atmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games