icinde converse gecen baslik acma hastaligi 

kapat
  1. kronik bir hastalık olmaması umulan hastalıktır. converse ile ilgili başlık açınca ne oluyor bu bireye, anlamak mümkün değil. acaba kendisi cool mu oluyor böyle yapınca. (bkz: cool olmak) * pahalı markalar üzerinden konuşmanın, kişinin kendisine değer kattığı yanılgısına mı kapılıyor bu kişi?

>abi valla nike, adidas, converse bilmemne varya işte nokia n90 ben zenginim ya da en azından zengin havası veriyorum. götüm kalkıyor.*
    #2099363 (hyperion, 09.08.2007 14:39)
  2. converse'i bir (gerek negatif gerek pozitif) sosyal statü olarak gören bünyelerde oluşan virüsün sebep olduğu rahatsızlık.
    #2099368 (karin, 09.08.2007 14:41)
  3. bu basligin icinde de converse gectiginden insani derin dusuncelere sürükleyen hastaliktir. converse'in tercih edilen ayakkabilar arasinda üst sıralarda yer almasi dolayisiyla da oldukca normaldir.
    #2099380 (laxx, 09.08.2007 14:43)

© 2008 - uludağ sözlük

icinde converse gecen baslik acma hastaligi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. icinde converse gecen baslik acma hastaligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu icinde converse gecen baslik acma hastaligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yagmurda islanmis mese odunu » kendi kendine muhabbet etmek » mahalle maci kurallari » abdullah gul un teroristle birlikte mac seyretmesi » dave gahan » hayata dair ic burkan detaylar » allahim sen sabir ver » sohret afettir » misafir cocugun buz dolabindaki suyu dikmesi » amca a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games