icinde bulundugum insanlar grubu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. su siralar icinde bulundugum durum
  2. sosyetenin icinde iyi insanlar da olamaz mi
  3. insanlar icinde cok fesat gordum
  4. ayni evin icinde olup msnden gorusen insanlar
  5. evvel zaman icinde kalbur saman icinde
  6. ya ask icinde harap ol ya sevk icinde gonul
  7. bas yarilir bork icinde kol kirilir yen icinde
  8. bas yarilir fes icinde kol kirilir yen icinde
  9. lie grubu
  10. 8a grubu

© 2008 - uludağ sözlük

icinde bulundugum insanlar grubu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. icinde bulundugum insanlar grubu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu icinde bulundugum insanlar grubu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sagcilarin sapik cinsel egilimleri » kizkaciran damat » evrim teorisi » cm 03 04 » ucurtma avcisi » yeni baslayanlar icin turist rehberi » mugla dumlupinar ilkogretim okulu » larker » sorun kurdun kendisidir » facebook taki fotograf yorumlari » psikopat cocuk oyunlari » nutella li kaymakli ekmek » citizen erased » hayat » discovery civilisation » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aktutun karakolu ve altinova olaylari » devletin dine baskisi » unutulmaz cizgi film replikleri » yeni alinan beyaz esyayi gormek icin gelen komsu » uludag sozluk texas hold em poker zirvesi » matias emilio delgado » yildiz teknik universitesi » une belle histoire » iri gogus » bulbulu altin kafese koymuslar bulbul yine bulbul » behind of the scenes » polemik amacli baslik acip kacmak » galatasaray in parasinin olmamasi » solcu kiz saci » summoning