icinde ayna olmayan soyunma kabini 

kapat
  1. deneyen kişinin, denediği kıyafetin üzerinde nasıl durduğunu kabinin dışına çıkmadan anlayamamasını sağlayan pislik kabindir. mağaza sahipleri bilerek ayna koymazlar o kabinlerin içine, çünkü görevli eleman, müşteri çıkar çıkmaz "bu çok satılan bir ürün, zaten bu bedeni de tek kaldı! çok yakıştı size!" diye gaz verip ürünün alınmasını -aklınca- kolaylaştıracaktır veya size malum "ürün"ün daha iyisini sunacaktır. *
    #4194114 (doaa, 06.11.2008 16:57)
  2. içinde gizli kamera olması muhtemel kabindir. siz kıyafeti* deneyip çıktıktan sonra belli belirsiz bir adam belirir ve "bu size çok yakıştı" derse kesin vardır.*
    #4194121 (coolgoose, 06.11.2008 16:59)
  3. (bkz: ltb)
    #4194132 (pietro pacciani, 06.11.2008 17:02)
  4. (bkz: istersen bir aynayla yardım edeyim)*
    #4194150 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 06.11.2008 17:05)
  5. (bkz: roman)
    #4194177 (aysengruda, 06.11.2008 17:09)
  6. olmaz öyle şey.

kurbanı, yani müşteriyi tam cepheden net görebilmek için kamerayı tam aynanın arkasına yerleştirmek zorundayızdır. haa, ben kabinin zemininden yukarı doğru bakan bir kamera kullanıyorum diyorsanız, o zaman sadece külot nahiyesi görüntülenebilir, göğüs falan göremezsiniz.

herşeyin bi yolu yordamı var kardeşim, eski köye yeni adet getirmeyin, olacak ayna ki gözümüzün içine içine baksın hatun.
    #4194195 (filmkolix, 06.11.2008 17:14)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

icinde ayna olmayan soyunma kabini başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. icinde ayna olmayan soyunma kabini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu icinde ayna olmayan soyunma kabini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about icinde ayna olmayan soyunma kabini. Copyrights of the articles are belong to their authors.