icimizdeki hainler 

kapat
  1. hayatı hep toz pembe yüzüyle tanımışım ben, bu vatana ihanet edenler içimizde olamaz demişim, çünkü hiç girmemişler hayatıma, tek kavgamız görüşlerimiz olmuş bizim, dini veya siyasi ama vatan dedim mi ana, avrat millet dedim mi hep bir atmış gönlümüz bizim, hain nedir nasıl yaşar aramızda görmemişim, lanet etmişim teröre; onu destekleyenlere ama bilmemişim ki onların sinsi bir yılan gibi koynumuza kadar girdiklerini, şimdi okudukça, yaşananları gördükçe, yavaş yavaş görüyor gözlerim, duyuyor kulaklarım, hainlerin eylemlerini, attıkları sloganları, ne acı ki hepsi bu vatanın yetiştirdiği evlatlar, kardeşçe yaşadığımız evlatlar. diyorlar ya, terör dağda değil terör içimizde, çok doğru diyorlar...
    #3361307 (goodboy, 05.05.2008 20:49)
  2. (bkz: dagdaki savas icin yerli savas gemisi uretmek)
    #4127024 (holysin, 23.10.2008 09:06)
  3. ulusalcılara göre, ulusalcı olmayan herkes içimizdeki bir haindir. hain değilse maşadır, maşa değilse de kandırılmış, beyni yıkanmıştır. oransal çözümlemesi de yapıldı bunun. buna göre türkiye nüfusunun:

%47'si şeriatçı, bidon kafalı
    %5'i bölücü terörist
    %5'i devrimci gomonist
    %10 diğer (maşa, serbest hain, anarşik)

ırkçılarda ise durum daha vahimdir. bu teoriye göre türk olmayan herkesin ırkı bozuktur, hainliğe meyyaldir. türk olanlar için de yukardakine benzer bir oranlama getirirsek, türkiye'nin %85'inin hainlerden oluştuğu sonucuna varırlar.

valla ne diyelim. işiniz çok zor arkadaşlar. bu kadar hainle nasıl baş edeceksiniz? kolay gelsin.
    #4127045 (tahayyul, 23.10.2008 09:19 ~ 19:25)
  4. nâzim hikmet vatan hainligine devam ediyorhâlâ.
    amerikan emperyalizminin yarı sömürgesiyiz dedi hikmet.
    nâzim hikmet vatan hainligine devam ediyorhâlâ."
    bir ankara gazetesinde çıktı bunlar, üç sütun üstüne,
    kapkara haykıran puntolarla,
    bir ankara gazetesinde, fotoğrafı yanında amiral vilyamson'un
    66 santimetre karede gülüyor, ağzı kulaklarında, amerikan amirali
    amerika, bütçemize 120 milyon lira hibe etti, 120 milyon lira.
    "amerikan emperyalizminin yarı sömürgesiyiz dedi hikmet.
    nâzim hikmet vatan hainligine devam ediyorhâlâ."
    evet, vatan hainiyim, siz vatanperverseniz, siz yurtseverseniz,
    ben yurt hainiyim ben vatan hainiyim.
    vatan çiftliklerinizse,
    kasalarınızın ve çek defterlerinizin içindekilerse vatan,
    vatan, şose boylarında gebermekse açlıktan,
    vatan, soğukta it gibi titremek ve sıtmadan kıvranmaksa yazın,
    fabrikalarınızda al kanımızı içmekse vatan,
    vatan tırnaklarıysa ağalarınızın,
    vatan, mızraklı ilmühalse, vatan, polis copuysa,
    ödeneklerinizse, maaşlarınızsa vatan,
    vatan, amerikan üsleri, amerikan bombası,
    amerikan donanması, topuysa,
    vatan, kurtulmamaksa kokmuş karanlığımızdan,
    ben vatan hainiyim.
    yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla:
    nâzim hikmet vatan hainligine devam ediyorhâlâ.
    (bkz: nazım hikmet ran)
    #4127048 (MHRKY, 23.10.2008 09:21)
  5. solculardir. solcularin hepsi ibnedir. zaten hicbir sey olamadim bari marksist olayim'dir. o nedenle butun solcular haindir, sol diyen pkk'lidir, solak olanlarin hepsi kurt .rospu cocuklaridir, kurt diyen ise kesin abdullah ocalan'dir.

$imdi bunlari yazdim diye ben yine pkk'li olucam, sonra birileri nick altima yine pkk'li yazicak, ben yine pkk'ya kufredicem, pkk'li degilim diyecem, sonra pkk sempatizani sempatizani falan olucam. lan lan lan, ben bu senaryoyu daha once gormustum?

(bkz: bir eglence araci olarak sozlukculeri yaftalamak)
    #4127050 (vanti lator, 23.10.2008 09:21)
  6. devletlerin yönetim kademelerindeki azınlığın (oligarşi) halkı gütmesi için sık sık başvurduğu paranoyalardandır. bu sayede vatandaş kendi kendinin muhbiri haline getirilir, devlet olur size polis devleti. sonra gelsin kristal geceler, 6-7 eylüller, aşkale, Auschwitz, gulag..
    #4127275 (zedx, 23.10.2008 11:10)
  7. bunlar bu ülkede yaşayıp, bizlerle aynı haklara sahip olup, bölücülük yapan; bizi yabancılara satmaktan çekinmeyen, mc mahon antlaşması ile tarihte araplarla bir olup kurtuluş savaşımıza engel olmaya çalışan kimseler ve hala yaşayan nesilleridir.

ortak özellikleri nankör, hain, demokrasiyi araç görmeleridir. ne kuran'a, ne islama ne de başka haklara saygıları vardır. birçoğu bebek katilidir veya bebek katillerini destekler.
    #4311460 (FiDeLCaSTRo, 03.12.2008 02:13)
  8. (bkz: turkiye deki yuzde 10 hain kontenjani)
    #4311471 (junojuno, 03.12.2008 02:17)
  9. insanın başına gelen şeylerin iç kısımda bulunan nedeni olarak:
    (bkz: merak)
    #4311496 (jetlag olmus barbunya, 03.12.2008 02:28)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

icimizdeki hainler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. icimizdeki hainler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu icimizdeki hainler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about icimizdeki hainler. Copyrights of the articles are belong to their authors.