icimden sol frame geciyor 

kapat
  1. feridun düzağaç'ın "icimden sehirler geciyor" $arkısının an itibari ile uludağ sözlüğe uyarlanmı$ versiyonu olmak zorunda bir adet; ve i$te o:

"bön bön yazılarımda seni son sözlük sandım
    entrylerden mirastı $uku: inandım
    Ararsam bulurum sandım
    detay ara'da
    bulunmuyor bulunmuyor
    yeniler gider sandığım bu sözlükten
    gidilmiyor gidilmiyor
    ba$lıklarım badilerim ve entrylerim
    Nice nice fikirlerim var

içimden sol frame geçiyor
    Her ba$lıkta duruyor
    öğürüyorum
    sana en b.ktan ben yazardım
    Kim bilir
    ama sen bilmiyorsun"

heheh yenilerden benim en kötü yazar olduğumu anlaman zor. ondan öyle dedim sonunda.
    #1887301 (sidikli, 08.07.2007 23:38)
  2. sol frame hızla akıp gidince caaanım ulu yazarlarının me$akatli yakarı$ı belki de...
    #1887384 (sidikli, 08.07.2007 23:46)
  3. (bkz: sol frame'i içine almak)*
    #1887387 (nickimicinotuzharfgerekiyormus, 08.07.2007 23:47)

© 2008 - uludağ sözlük

icimden sol frame geciyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. icimden sol frame geciyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu icimden sol frame geciyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iki tasagim onume aksin » herkes bir hava » birinin gogsune yaslanip aglamak » yaran msn iletileri » mevsimsiz kar » osurmanin dayanilmaz hafifligi » caca » tiberian sun uyumlulugu icin cozum onerileri » zamanin manzarasi » magic mushroom » wristcutters a love story » dave matthews » jesus fucking christ » cocukken yapilan salakliklar » sevgili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nights in rodanthe » fenerbahce » tanri nin olmadigi yer » persepolis » msn de aglamak » adalet ve kalkinma partisi » suat atesdagli » paranormal phenomena » pentagon » monday bloody monday » anama sovmus patron » ingilizce konusurken yapilan salakliklar » kollama » bok dustugunde kica su carpmasi » ibibik