icimdeki sevgiliye 

kapat
  1. murat yilmazyildirim 'ın 0 derece aşk başkadır albümüne ait parçasıdır. şarkının sözleri;

bekledim geceyi ay doğacak diye
    yıldız olup göklere çıkmayı düşledim.
    dünya bana replikler verdiğinde
    aşkına güller atacağım
    sonra arkamı dönüp uykulara yatacağım
    ardımda güneşin yokuşu
    düşlerime sevdalar katacağım...

bir tek bana aç kapını
    yalnızca bana gülümse
    ben bir gül dalı oldum
    beni yalnızca sen elle...

bekledim ölümü yaşamayı özledim
    melek olup yeryüzüne inmeyi düşledim
    aşık bana cenneti gösterdiğinde
    aşk bana cenneti gösterdiğinde
    gönüllere şarkılar yazacağım
    sonra uykumu bölüp
    gözyaşlarına koşacağım
    önümde dünyanın soluşu
    düşlerime saçlarından taçlar takacağım...

bir tek bana aç kapını
    yalnızca bana gülümse
    ben bir gül dalı oldum
    beni yalnızca sen elle...
    #1961165 (birkimse, 18.07.2007 17:53)
  2. çık artık dışarı.
    #1961180 (bucu, 18.07.2007 17:56)
  3. içimi nasıl dökerim.
    #1961191 (kumquat mojito, 18.07.2007 17:58)

© 2008 - uludağ sözlük

icimdeki sevgiliye başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. icimdeki sevgiliye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu icimdeki sevgiliye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hint avrupa dil ailesi » kurt sorununu masa basi yerine dag basinda cozmek » hukuk fakultesi » msn de bunalim takildigini belirten insan » sol frame » tepsi mudafaa » kuzey kore » lipton ice tea red » yikik » alternatif vatan borcu odeme secenekleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games