icimdeki cocugun masal saatine denk gelmisti ask 

kapat
  1. iç titremesine neden olabilecek bir şiir cümlesidir.

içimdeki çocuğun masal saatine denk gelmişti aşk...
    tut deseydin ellerimi bir an beklemezdim
    gel deseydin her hatana beyaz örter gelirdim
    ya da gidiyorum deseydin en acısından
    mühür vurur gözlerini beklerdim yorgun bedenimin tükenmesini
    oysa sen bana ne gel dedin ne de git
    daha adını ezberleyemeden geldin geçtin hayatımdan
    sokakta oynarken ben iplerimle
    sardın sarmaladın beni
    ayağıma bir çift topuklu ayakkabı düşürdün
    kanattın dizlerimi kalkamadım
    daha uyku saatime çok vardı oysa
    masal kötü bitti diğerlerinden farklı
    benim gözlerim acıya hep açık kaldı
    belki birkaç yıllık dilimiydim ben hayatının
    gittin belki adımı anmaz oldu dilin, unuttun
    kolay derdi kuşlar hep kanat çırpışlarında, unutmak kolay
    bana da kolay geldi unutmak
    aynada hep silik yaşamak

-alıntı-
    #2818091 (sampras yatay gecis magduru, 10.01.2008 16:55)

© 2008 - uludağ sözlük

icimdeki cocugun masal saatine denk gelmisti ask başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. icimdeki cocugun masal saatine denk gelmisti ask ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu icimdeki cocugun masal saatine denk gelmisti ask nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eve gelen chewbacca nin patilerinin altini silmek » tuvallette iserken engellenmeye calisilan cis sesi » metallica » bombibom » ultra emperyalizm » erganun » eskisehir » yaratici fenerbahce taraftari » imper » lindsay lohan fotograflari icin tiklayiniz » cuneyt arkin a bunu da yaptilar » onikiye ceyrek var » pancho villa » uluslararasi kastamonu kufur yarismasi » teknik resim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fakir pici » gaasaray » akrabalara gitar calmak » alevilik bir mezhep degildir » asr i saadet jargonu » trt de yayinlanacak iran dizilerine turkce isimler » dogubayazit » mutlulugun tek yolu yoktur » ordek popolu kiz » for the girl » dolmusta aglamak » xvideos » en yakin arkadasinin sevgilisini hoplatmak » iyiler siyah giyer » imminent