ici titremek 

kapat
  1. 1. Çok üşümek.
    2. Çok istek duymak.
    3. Bir zarar gelecek korkusu içinde bulunmak.
    #1933055 (dabaddah, 14.07.2007 16:41)
  2. iyiye de delalet eder içi titremek, kötüye de. bazen pembedir içi titreten, bazen kapkara, gri bazen... el ayak soğur, bir garip olur insan. bazen hüzünden, üzüntüden bazen neşeden sevinçten. iç titremeye devam ederken dişler vurmaya başar birbirine, sonra omuzlar sarsılmaya başlar. pembeyse de karaysa da sebep, ağlamadan, gözlerden bir iki yaş akmadan durmaz. sakinleşemezsin...
    #2541294 (baskalaricehennemdir, 31.10.2007 20:56)

© 2008 - uludağ sözlük

ici titremek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ici titremek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ici titremek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yalniz benim icin bak yesil yesil » ak bok kara bok hepsi bir bok » stadibizyikiyoruz com » nj transit » anal seks » sacma sorulara sacma cevaplar » 20 agustos 2008 turkiye sili maci » kurt sorunu yok kurt istilasi var » milliyetcilikten kurtulmak » sensiz iki gun a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games