ici guzelse disina da bisekilde yansir zaten 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kafam guzelse hayat zaten guzel
  2. fikirlerimiz davranislarimiza yansir
  3. insanin guzelligi gozlerine yansir
  4. sular ne guzelse
  5. sarkilar guzelse hala
  6. kafan guzelse her sey guzeldir
  7. kirlenmek guzelse omo kotudur
  8. hulya avsar guzelse ben de sharon stone um
  9. sanat icin soyunan guzelse sereflidir
  10. guzelse disler mutlak iyi olur isler

© 2008 - uludağ sözlük

ici guzelse disina da bisekilde yansir zaten başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ici guzelse disina da bisekilde yansir zaten ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ici guzelse disina da bisekilde yansir zaten nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» blindness » rambo okan vs bebek okan » nevsehir » uludagsozluk de temali reklam » july4th sirin » allah inanci » sir isaac » sari olan herseye sikini sok ilkesi » bu basliga entry giren essektir » tehlikeli saplanti » besiktas » basak parlak » matrax » sigara birakanlara tavsiyeler » kotu kalpli ceyar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » biz adanaliyik kebabi severik » zengin ogrenci karsisinda ezilen fukara ogretmen » goncagul sunar » pancho villa » cumali » gossip girl » ivana » banu avar » tostlar iptal oldu 55 bin sosisli var » 12 gun tuvalete cikmamak » chewbacca nin aslinda che olmasi » tck da gecerli olan savlarin sozlukte yasak olmasi » fenerbahce » bora ebeoglu » minik mavi balina