ici ateist disi musluman 

kapat

1. iç dünyasında her türlü ateist eylemi gerçekleştiren, allah korkusu olmayan arkadaş ortamında saçı başı açıklara kötü gözle bakan ve her türlü ateizmle ilgili tabiri bu tür insanlar için çatır çatır kullanan hatta ve hatta bu insanları kaderin kötü ağlarını ördüğü insanlarımız ile bir kefeye koyan ama dışı itibariyle ile namus timsali, ahlak sahibi görüntüsü veren toplumun her kesimini dolandırmaya müsait halkın masum duygularıyla oyuncak misali kendi hesabına oynayan insan karakteri.
    #2659502 (hercai407, 03.12.2007 23:34)
  2. ya oldugun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol insanıdır. Cok vardır efendim cevrede bu. kac tane musluman yasaması gerektıgı gıbı yasıyorki dinini.

Şahsım adına konusuyorum ki, evet yeri geliyor dinime aykırı seyler yapıyorum. Yeni yüzyıl, cevresel faktorlar, gelisip globallesen dunya, imkanların genıslemesı butun bunlara sebeptır.

Allahım sen benı benden koru, baska birseyden değil...
    #2659522 (Seytanin Fisildadiklari, 03.12.2007 23:38)
  3. münafık denir böylelerine.
    #2659527 (dersini almis da ediyor ezber, 03.12.2007 23:41)
  4. (bkz: dindar sürpriz yumurta)
    #2659529 (mykalkan, 03.12.2007 23:42)
  5. bence henüz kafasında bazı noktaları çözememiş biride olabilir. ama bu gerçeği diğer insanlarla paylaşmaya korktuğu için herkesten daha müslüman bir kimliğe bürünür. tamam ben müslüman doğdum annem babam müslüman o zaman bende müslümanım demekle olmazki aklında hiç bir soru kalmaması lazım. zaten biz hep müslümanlığı maske olarak kullanıp aslında kuran-ı kerim den ve müslümanlıktan hiçbir şey öğrenememiş insanlardan çekmiyormuyuz.
    #2659768 (eageans, 04.12.2007 00:41)
  6. (bkz: doğan görünümlü şahin)
    #2659861 (antilopyawrusu, 04.12.2007 01:20)
  7. (bkz: dostum müslüman dedin ateist çıktı)
    #2659866 (ortamlarin yilani, 04.12.2007 01:23)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ici ateist disi musluman başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ici ateist disi musluman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ici ateist disi musluman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ici ateist disi musluman. Copyrights of the articles are belong to their authors.