icersen buz gibi biralari usutursun bogazi tabi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. severek icersen oldurmez
  2. kahve icersen arap olursun
  3. ne ekersen onu bicersin cok icersen cok isersin
  4. tabi ki de
  5. tabi tabi
  6. tabi
  7. dimi tabi tam tum
  8. tabi pure
  9. tabi tost
  10. 657 ye tabi yazarlar

© 2008 - uludağ sözlük

icersen buz gibi biralari usutursun bogazi tabi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. icersen buz gibi biralari usutursun bogazi tabi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu icersen buz gibi biralari usutursun bogazi tabi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kolhoz » tabu diyaloglari » domates » manowar in kendini heavy metal savascisi sanmasi » keramos » lambali radyo » ridvan i bitirecektim » the juror » her gece » radovan karadzic a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci