icerikli 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bilgi icerikli anket
  2. sosyal icerikli reklam
  3. kufur icerikli entry
  4. dini icerikli isimler
  5. acik icerikli film
  6. hakaret icerikli entry
  7. sosyal icerikli film
  8. bilgi icerikli ukte
  9. erotik icerikli turkuler
  10. tarih icerikli uydurmalar

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» teahhur » kanalturk un akin ipek e satilmasi » bir zihin kirliligi kaynagi olarak sozluk » azrail e hareket cekmek » kayseri duku haci abdullah » bunyan in tarihi eserleri » ingilizce bilmeyenin ingilizce kartviziti olmasi » youtube » dugun gecesi evlenmekten vazgecmek » antakya nin tarihi eserleri » lafateignoranti » angel » yasatir miyim » 24 haziran 2008 linkin park istanbul konseri » levis 507 » ryan gosling » fikri kose » asilacak kadin » aydin fest 08 » space » fanta » sehirlerarasi otobuslerde yasanan dumur olaylar » akilli » feke nin tarihi eserleri » ayse arman » ben bir multeciyim » iyilik ve kotuluk » chevelle » disk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa