iceri 

kapat
  1. ic kisima yonelerek
    (tatasoy, 31.05.2006 18:33)
  2. kimi zaman "içeri gir" anlamına da gelen emir zarfi*.
    (yasakani, 17.09.2006 02:26 ~ 02:27)
  3. düştüğünüzde çok şeyden ırak bir daha yaşayamayacaksınız çok şeyi
    tutamayacaksınız kolundan kısa pantolonlu bilya çağında bir çocuğu
    coşamayacaksınız bir kızın eteklerinde oyun rüzgârı uçurmasından
    bir daha hiç kalkamayacaksınız belki demir kaşıklı beyaz bir sofradan
    ve kanınız kaynasa da deli yalnız düşlerinizde tadacaksınız sevişmeyi
    ama
    dışarı baksanız da bakmasanız da avaz avaz sıçrayacaksınız camdan
    ne zaman bir yaşıtınız düşse delik deşik süngü ucundan.

...nevzat celik...
    (vend avesta, 08.01.2007 18:58)
  4. (bkz: dışarı)
    (ufo goren masum koylu, 08.01.2007 18:59)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ozen pastanesi » cocukluk donemi sanrilari » padding » abberline » hidayet turkoglu » mehmet erdem » ismailiye » bir seyi unutmamak icin yapilacaklar » isvicreli bilim adamlari » abomasum deplasmani » plajda kiz tavlama kilavuzu » closure » sozluk yazarlarindan aforizmalar » araplarda bastirilmis cinselligin uyduda patlamasi » for the love of god » sle7in » mesgale » terakkiperver cumhuriyet firkasi » daksil » boyabat kalesi » anlattikca yalnizlasmak » konya bulbulu » ana avrat sovmek » venusar blastoise charizard uclusu » biliyorsun » lumpenim koyunum itaatkarim » gul golge » bos isler bakani » herkese lolo bana da mi lolo a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa