icerde 

kapat
  1. (bkz: içeride)
    #511886 (yasakani, 08.08.2006 09:20)
  2. ahmed arif şiiri. onun şiirleri için sıfat kullanmıyacağım bundan sonra, bulamıyorum, eksik kalıyo bir şekilde..

haberin var mı taş duvar?
    demir kapı,
    kör pencere,
    yastığım, ranzam, zincirim,
    uğruna ölümlere gidip geldiğim,
    zulamdaki mahzun resim,
    haberin var mı?
    görüşmecim, yeşil soğan göndermiş,
    karanfil kokuyor cigaram,
    dağlarına bahar gelmiş memleketimin..
    #533868 (lazy pigeon, 13.08.2006 07:29)
  3. bir orhan veli şiiri. şöyledir:

iÇERDE

Pencere, en iyisi pencere;
    Geçen kuşları görürsün hiç olmazsa;
    Dört duvarı göreceğine.
    #716967 (thedewil, 09.10.2006 21:35)
  4. Orjinal ismi "A L'interieur" olan vizyondaki Fransız yapımı film.
    "Saw" ve "Hostel" serilerini fazla kanlı, vahşi, sadist...vs buluyorsanız, bu filmi izleyin ve bir kez daha düşünün derim. Adını zikrettiğim bu tür filmlere bayılan bendenizin midesi bile, bu kez gerçekten bu filmin sonunu çok zor getirebildi. Filmin afişinde de yazdığı gibi; içerde kan gövdeyi götürüyor... Hem de çok feci şekilde...
    #2945991 (ayenci form, 04.02.2008 00:53)
  5. --spoiler--
    An itibariyle izlediğim ve elimin ayağımın buz kestiği film. Gerilmek mi istiyorsunuz, kusmak mı istiyorsunuz? Kaldıramayacağınız bi çok sahne var eminim. "Yok artık buna bakamam" demekle geçti film. hamile olanlar izlemesin! *
    --spoiler--
    #3531829 (ben bir garip yazarim, 13.06.2008 03:04 ~ 04:07)

© 2008 - uludağ sözlük

icerde başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. icerde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu icerde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir kadini anlamayi arzulamak » buralardan gitme » the midnight meat train » adim adim kiz tavlama » galleria » le dejeuner des canotiers » apollonia » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » sozcu » kevin martin » como el agua » evli bir kadinla yatmak » istanbulrumazinligi com » ido dan mesaj gelmesi » devrimcilik romantik bir ozentidir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » i guess you re right » aslan » ask konusturur » ah bir atas ver » fenerbahce de ridvan aykut sesleri » ntv spor » fifa 09 daki genc yetenekler » kaan altan » kondisyoner » sevgili ile zillere basip kacmak » muzik kutusuna para atip echoes u secmek » olu evinde seks partisi » yutkunmak » polat alemdar in herkesin hatirini sorucam bakisi » banyoda yapilan salakliklar