icelim unutalim 

kapat
  1. bir metin senturk şarkısı.

Gidenler geri gelmiyor
    Gelenler kıymet bilmiyor
    Sevenlere gün doğmuyor
    içelim unutalım

Vefasızlık diz boyu olunca
    Unuturuz uyuyunca
    Sevip sevip pişman olunca
    içelim unutalım ay ay ay

O bar senin bu bar benim
    O yar senin bu yar benim
    içelim unutalım ay ay ay

O bar senin bu bar benim
    O yar senin bu yar benim
    içelim açılalım
    #653222 (salca, 21.09.2006 12:16)
  2. (bkz: içelim güzelleşelim)
    #653236 (adini unutan adam, 21.09.2006 12:21)
  3. içince unutulmaz daha çok hatırlanırdır.
    #653255 (pafküf, 21.09.2006 12:27)
  4. uzun iliskiden cikip yeni asklar pesine düsüp de yanlis kisilere rastladiginizda, biraz kaninizda alkol varsa icelim unutalim. çünkü maalesef ;

Gidenler geri gelmiyor
    Gelenler kıymet bilmiyor
    Sevenlere gün doğmuyor
    içelim unutalım
    #3098951 (nekibuki, 05.03.2008 21:49)
  5. (bkz: içelim utanalım)
    #3098961 (tirnak icinde, 05.03.2008 21:51)

© 2008 - uludağ sözlük

icelim unutalim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. icelim unutalim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu icelim unutalim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sah pehlevi » sermet altindag » size dokunan sizin gibi olsun » abi beni yika » gozgoz » ubs » itu sozluk » ki sen » aksa » pesimist insanlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games