icel anadolu lisesi 

kapat
  1. mersinin mezitli ilçesinde çok geniş bir alana kurulmuş, ilin ilk anadolu lisesi olma özelliğini taşıyan, eğitimi ile turkiye çapında ismini kanıtlamış, sosyal imkanları bakımından çok zengin okuldur. okulun kumsalı, kapalı spor salonu, açık ve büyük çim sahası, ön ve arkada basket sahaları, yemekhane ve kantin binaları, geniş bir otoparkı ve büyük bir eğitim binası ile bir öğrencinin isteyebileceği bir çok imkan mevcuttur. sadece şehire biraz uzaktır.

edit: bahsi geçen tüm özellikler bundan 15 sene evveline ait. şimdi ne durumda bilemiyorum.
    #180553 (devedikeni, 19.04.2006 08:31 ~ 28.07.2006 08:29)
  2. * * öğrencilerinin okul için hiç düşünmeden bir araya gelebildikleri istanbuldaki universitelere oldukça fazla öğrenci yollayan mersinin en büyük ve en iyi eğitimini veren okulu * mersin için okumanın ayrıcalık olduğu karakola düştüğünüzde komserin size daha iyi davrandığı ve müdürünün gece 2 de üşenmeyip evinden kalkarak öğrencilerini karakoldan topladığı lise.
    (bkz: hey gidi günler hey)
    #469430 (kusmuk, 28.07.2006 03:42)
  3. mersin' in en iyi anadolu lisesidir, bizler tarafından mal olarak da adlandırılır, üçüncüsü için (bkz: mtsoal).
    #997812 (JusT ANotHeR StRanGeR, 14.12.2006 22:08)
  4. $u anda eğitimimi devam ettirdiğim okul..
    mersinin ilk anadolu lisesi.. ilk olması birinci anadolu lisesi olarak anılmasını sağlamı$tır.. diğer anadolu liselerine ikinci, üçüncü, dördüncü denmi$tir..
    denize sıfır, manzara güzeldir..
    hallice bir spor salonu, çim sahası, açık basketbol potaları, üstü yekpare bir örtüyle örtülmü$ trübünleri, mezun olan öğrencilerinin yaptığı anıtlarla mükemmellik kazanmı$tır..
    bence okula girmesi okuldan çıkmaktan kolaydır, çünkü gerçekten müfredatı tam anlamıyla götürmeye çalı$ıyor öğretmenleri..
    bu iyi bi$ey midir? tartı$ılır..
    ayrıca..
    okulun resmi sitesi: http://www.ial.k12.tr
    mezunlar olu$umunun sitesi: http://www.ial.li
    #998220 (mümkünsüz, 14.12.2006 23:30)
  5. (bkz: hüseyin dilmenli)
    #1033310 (mümkünsüz, 21.12.2006 19:14)
  6. süper manzarası ve çok ama çok geniş bir okul bahçesi vardır bu güzide okulun.
    #1207293 (hemoglobin, 25.01.2007 22:55)
  7. 7 senemi geçirdiğim okulum. Gerek hocaları gerek öğrencisiyle mersinimin en kaliteli en güzel okuludur. çim, toprak, beton sahaları, kapalı spor salonu, köprüyle bağlanmış eğitim binaları, ön bahçesi,okulun hemen önünde bulunan kumsalı ve yemekhane binası ile küçük bir kampüs havasında olan ial'm öğrenciye okula zevkle gitme isteği yaratır. denizden gelen rüzgarla akdeniz kokar dersler, insanın içine içine işler iAL. iyi üniversitelere çok fazla sayıda öğrenci verir. hangi üniversitede olursan ol her zaman iAL lisindir.
    #1811636 (mischa, 23.06.2007 19:19)
  8. türkiyenin en kaliteli beşinci anadolu lisesidir.
    #1908488 (sivridilli, 11.07.2007 13:49)
  9. (bkz: mersin içel mevzuu)
    #1908495 (beyazyelkenli, 11.07.2007 13:51)
  10. $u anda tam donanımlı yeni kütüphanesinde ders çalı$mamız için alınmı$ bilgisayarlarla sözlükte gezip durduğum; her geçen gün modernle$en okul..
    #2447862 (mümkünsüz, 09.10.2007 13:31)
  11. 7 senemi geçirdiğim, kardeşlik kadar derin dostluklar kurduğum okulum.Bizim zamanımızda hazırlık finalleri vardı.Yazılı, mülakat...10'lu yaşlarda o sınavları geçtik.Bugün az çok ing. biliyorum diyorsam katkısı yadsınamaz.Kaliteli okuldur.
    #2674921 (gnothi seaton, 08.12.2007 01:43)
  12. mersin'in en prestijli okuludur. içindeyken farketmezsiniz ne kadar kaliteli olduğunu...ya mezun olup dandik bir kampüsü olan üniversiteye gidince anlarsınız ya da insanlara ben ordan mezunum dediğinizde yüzlerinde oluşan ifadeye bakınca anlarsınız. uzun yıllar geçtikten sonra da anlamak olasıdır tabii, kimseye ihtiyaç duymadan...
    #3289513 (silindirella, 19.04.2008 02:50)

© 2008 - uludağ sözlük

icel anadolu lisesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. icel anadolu lisesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu icel anadolu lisesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» minaharker » can yucel » hakki bulut » insani sagir eden sessizlik » yalcin kucuk » napoli taraftarlari » tele lost control » ramazan dolayisi ile kapaliyim » ludovico treatment » ucuncu dunya savasi guncesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games