ice man 

kapat
  1. top gun 'da val kilmer 'ın canlandırdığı karakterin filmdeki lakabıdır.
    #1363911 (arpacik, 02.03.2007 01:18 ~ 19:31)

© 2008 - uludağ sözlük

ice man başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ice man ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ice man nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» norton ghost » gece vakti disarda gezen kiz » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » adam smith yaniliyor » gogus arasina canta kemerini sikistiran kizlar » kolay mi kurtulmak tanrinin cehenneminden » galatasaray amblemi » muzaffer eryilmaz » 10 ekim » ask ayirir » kanye west gozlukleri » kktc ile turkiye farklari » 21 yuzyilda hala sol gorus barindiran ilginc insan » oje » candy shop » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozluk yazarlari para toplasin izlanda yi alsin » seovi » harvey nichols » solo testte 15 piyon birakmak » hrant dink » cok eski sevgilinin aramasi » bir populer kultur magdurunun ruyalari » bilgisayar faniyla odayi isitmaya calismak » renaudot odulu » yatilan kizin babasina kizinizla yattim demek » atsizcilar com » sozlugun en durgun oldugu saatler » msn de sevgiliyi beklemek » akp biyigi » walter cronkite