ice dusen kurt 

kapat
  1. insanın bir olaydan dolayı kuşkuya kapılması,vesvese yapması durumunu dillendirirken kullanılan deyim.
    ör:aysel'i farukla görünce içime bir kurt düştü.
    #2019162 (sara nobetcisi, 27.07.2007 11:26 ~ 30.08.2007 09:58)

© 2008 - uludağ sözlük

ice dusen kurt başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ice dusen kurt ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ice dusen kurt nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» odaya deniz gezmis posteri asmak » zirvede ickisine ilac atilan genc uuser » macasi yememek » naked bike » dassakli olmak » tnt » yok yok yok » kalamadim » tuvalette ders calisip sinavda sicmak » 1551 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games