ic kismi mat olan buz 

kapat
  1. evet sevgili okurum geçen votka portakal içerken içindeki bir kalıp buzu emmeye başladım bir de baktım ki kenarları saydamken ortası mat. neden mat olur diye aklıma takıldı. daha dikkatli baktım ki ortalarda sıkışmış bir sürü hava kabarcığı var bunlar birleşerek buzun iç kısmının saydamlığını bozuyorlar. sonra da ne işi var bu mini mini hava kabarcıklarının burada dedim. ona da şöyle bir açıklama getirdim kendimce allahın işi işte! doğru.
    #1960876 (or something, 18.07.2007 17:10)

© 2008 - uludağ sözlük

ic kismi mat olan buz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ic kismi mat olan buz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ic kismi mat olan buz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» osman pamukoglu » acik imza » servet cetin » iki erkegin koluna girip yuruyen kiz » bir kereden hicbir sey olmaz » don demeyi unuttum » lunokhod » diskalkuli » when you close your eyes » kemal unakitan » var misin yok musun ajdar » ne istedigini bilmeyen erkek » moriye » behavioral autogynephilia » sevgiliye son soz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the dive from clausen s pier » uludag sozluk » bir salak gibi olmek » michael paget » kelly macdonald » bayramda misafire tutun kolanyasi dokmek » yobaz yazar ara fasilitesi » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » jim adkins » faati » nazim hikmet e nazim usta demek » hossik » eminonu » scorpion flower » cunku esegin zikinden dolayi