ibufest com 

1. aibu 2008 bahar senlikleri'nin resmi web sitesidir.
    (spec, 08.05.2008 23:55)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» gece karnin acikmasi » uyku » ayni ben gibi » sinavlarda grup yapilmasi » hazreti muhammed yasasaydi olabilecekler » fairuz » skellig » kars » uludag sozluk te moderator olmak icin gerekenler » allah in insanlara bakip bakip kederlenmesi » reconquista » baskil in tarihi eserleri » cassio de souza soares lincoln » pimpmysearch com » eski sevgiliyi referans gostermek » akp nin ickiyi tesvik etmesi » tanri nin cinsiyeti » everybody s gotta learn sometime » lm » delirmek » esnaf » banyan » ilkokuldaki platonik ask » melankolik » kubilay turkyilmaz » sincanli » metalci kizlar veriyormus » euro 2008 turkiye aday kadrosu » hammer of the gods a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa