ibrahim yorgunlahmacun 

/ 4
kapat
  1. geri gelen totoş, üst sokak komşum.
    insan haber eder pislik insan.
    #2885767 (nickimden asagi monsingiladbah, 23.01.2008 20:15)
  2. sürekli ordan oraya seyahat eden beni imrendiren velet pardon yazar.
    her şeyden ders çıkarmasını bilecek kadar olgun olan yazarlığıyla kendisi arasındaki 74 farkı gözlemlediğimdir bir de. *
    #3093726 (kacak kelebek, 04.03.2008 19:26)
  3. aylar sonra yüzünü görebildiğim topraam, iştahsız insan. yau herşeyi anlarım da bi insan küçük boy pizzanın bi dilimiyle nası doyar onu anlamam. asla hayallerinin peşini bırakmamasını temenni ettiğim ve bir daha geldiğinde uzun uzuuun zaman geçirmeyi dilediğim kardeşim...
    #3120135 (angelina, 10.03.2008 20:14)
  4. doğum gününü kocaman kocaman kutladığım canım yazar kardeşim...
    #3775658 (angelina, 05.08.2008 22:21)
  5. kutlu, mutlu yıllar dilediğim yazar.
    #3775684 (ncldlbz, 05.08.2008 22:24)
/ 4
© 2008 - uludağ sözlük

ibrahim yorgunlahmacun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ibrahim yorgunlahmacun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ibrahim yorgunlahmacun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eski sevgiliyi yeni sevgilisiyle gormek » subcomandante marcos » liseli serap » dolar tanrisina tapinan islamci » a forest » muglak » balkona tanga asan apartman sakini » bekaret kemeri yerine citcitli badi kullanmak » gaz kacagini bitik cakmakla kontrol etmek » mahalle maci kurallari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games