ibrahim uzulmez in fenerbahce ye transferi 

kapat
  1. hazır kadro dışarı bırakılmışken, defalarca muhtelif yerlerde kendini roberto carlos ile kıyaslayan "usta sol ayak" ibrahim üzülmez'in kendini ve iddialarını kanıtlayabilmesi için düşünülebilinecek* transfer.

di mi güntekin?

(bkz: kabul ediyorum carlos benden iyi)
    #3618229 (larker, 04.07.2008 12:34)
  2. dünyanın sonunun geldiği andır.
    #3618326 (larumi, 04.07.2008 12:57)

© 2008 - uludağ sözlük

ibrahim uzulmez in fenerbahce ye transferi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ibrahim uzulmez in fenerbahce ye transferi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ibrahim uzulmez in fenerbahce ye transferi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hirt » nah bu kadar » formul » sevisirken dinlenecek sarkilar » kurt nufus artisinin onlenmesi » radak emikis » romeo » turk silahli kuvvetleri » lumpen » rock muzik dinlerken kafayi sallamak » the tudors » miles davis » ukte doldurmak » tasdelen karakol baskini » siyah beyaz olum yasam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sigara icmedigi halde cakmak tasiyan tipler » forever young » osuruk kokusunu pasifize eden don » bayilik » antu com » fakir ve ezik yazarlari bos birakmaya gelmez » ne mutlu anadoluluyum diyene » cagatay » g dogu anadolu dusuk yogunluklu savas komutanligi » step » michael » kadirusagi koyu » dudak yolmak » starbucks a gidip turk kahvesi icmek » maskeli balo