ibrahim tatlises 

/ 13
kapat
  1. trt'ye geçerek bizim ödediğimiz vergilerle cebini dolduran kişilik.
    (waLking away, 16.04.2008 15:43)
  2. "kadın dövülür de sevilir de, ama 39 yerinden bıçaklanmaz" özlü sözünün sahibi büyük türk düşünürü.
    (bloodsucker, 21.04.2008 11:42)
  3. 3 gun once kizini evlendirirken, kiz almak guzelde , kizi vermek cok kotu diyerek aglayan sahis.
    (mutlulugun ta kendisi, 21.04.2008 14:33)
  4. (bkz: kro)
    (oz9u12, 21.04.2008 14:37)
  5. (bkz: new urfa)
    (octavian, 23.04.2008 10:30)
  6. "kim bu gözlerindeki yabancı" coverıyla gözümde ses anlamında degeri artmıs olan sahsiyet.
    (soldierday, 23.04.2008 10:38)
  7. TRT ile 150 milyara anlaştığı yönünde gazetelerde çıkan haberler üzerine aşağıdaki açıklamayı yapan "sanatçı", başımızın tacı.

"Sanki TRT'de genel müdür, orada çalışanların hepsi üçkağıtçı hepsi bilmem neymiş gibi yazılar yazılıyor. Ayıptır ya. Bazen medyaya kızıyorum yani. Orayla bir sözleşme yapmak üzereyiz. TRT bizim ilk göz ağrımız. Hem de devletimizin kanalı. Türkiye Cumhuriyeti'nin kanalı. Efendim ibrahim Tatlıses'e nasıl 150 milyar verirsiniz? Sanane lan. Sana giren çıkan ne arkadaş. Bunun altında ne arıyorsun? Bunun altında bişey arama oğlum. Bizde de hile yok TRT'de de hile yok. Gerizekalı, sen bunu yazmakla neyi yazıyorsun? içine sığdıramadığın ne? Alıp veremediğin ne?"
    (oyuna devam, 01.05.2008 11:43)
  8. kıromatik + kadın düşmanı = feodal bi tas devri kisisi ...
    (amiga1200, 02.05.2008 21:09)
  9. daha evvel hakkında biraz kötü konuşup 10 gün çaylak olmuştum sonucunda. sağolsun kendisi o zaman söylediklerim konusunda beni yanıltmadı ve benim yazdığım şeylere çok benzer şeyler yazan yazara hakaretler yağdırdı. akabinde trt'de görüşmeleri durdurmuş. iyi olmuş.
    (regulus, 03.05.2008 16:15)
  10. 80'li yıllardaki sesine 90'lı yıllardaki albümlerine şarkılarına lafım yok ama 2000'li yıllarda yorum olarak, şarkı olarak aşırı derecede işin bokunu çıkartmış türkücü.
    (koobee24, 03.05.2008 16:47)
  11. artık miyadini doldurmuş onursal türkücü.
    (denizci cakabey, 03.05.2008 17:07)
  12. mustafa mutludan ayarın kralını yemiş türkücü.
    yayında gerizekalı demeye benzemez bu işler. hem devletin kanalı diyorsun, haftada 150 bin ytl ye karşı çıkan olursa, kanalı soymaya kalkışınca hemen köpürüyorsun.
    (Amele Spor, 03.05.2008 17:18 ~ 17:19)
  13. iyi insan, güzel insan, ama aynı zamanda ukala insandır kendileri. trt de yapacağı programla ilgili 'trt ile 150 bin ytl ye anlaştım' sözleriyle bunu bir kez daha ıspatlamıştır, ki bu ilk değildir, bu ve benzeri söylem ve hareketleri ibrahim bey sürekli yapmaktadır.
    (yatay zeka, 03.05.2008 18:22)
  14. söz konusu trt değil de özel bir kanal olsaydı, kimse ağzını açamayacak ibo 150 milyarı rahat götürecekti ama trt gibi devlet televizyonu ve halkın parasının kullanıldığı bir kurumda bu gazetecilerin haklı eleştirilerini size giren çıkan ne gibi ifadelerle savunmak komiktir. doğru valla ibo o kadar bize girdi ki, sende soksaydın hiç fark etmezdi valla kurban.
    (sex files, 03.05.2008 18:29)
  15. dünyanın en iyi sesine sahip sanatçı.
    (getirmezemi, 07.05.2008 22:31)
  16. ağrı dağın eteğinde ve fatih ürek'in hoşgeldin * parçalarına yaptığı remixlerden sonra eski karizmasını yerle bir ettiğini düşündüğüm, sanatçı diyemeyeceğimiz, tüccar kişi.
    (s3ms, 10.05.2008 10:35)
  17. iki kelimesinin birinde surekli yemin eden, sarkı soylerken elinde ki mikrofonu titretip word de ki italik yazi gibi egik duran bir digeri icin (bkz: mahsun kırmızgul) ve kendisin de simetri hastalıgı oldugunu iddia eden * * * sarkıcı ,turkucu,tuccar aslında hepsi olan.
    (baLim, 10.05.2008 10:48)
/ 13
© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tac makarna » besiktas in transfer politikasi » ne yaptin sen yegen yav » deniz erdogan » benn » bicaklar kitabevi » commodore 64 » wing tsun » alt alta gelince igrenilen basliklar » edward scissorhands » rc lens » strategos » charlize theron » popmundo » kizilderili » twilightismyrobe » david duchovny » sikkin » pivot santrafor » dersten atilirken yasanan diyaloglar » john bonham » defteri olmayan ogrenci » dindar muslumanlarin oral sekse bakis acisi » daniel day lewis » ahmetli nin tarihi eserleri » saw 4 » yildizlar var » ne kucuk ne de buyuk olunan yaslar » cout a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa