ibrahim kutluay 

/ 4
kapat
  1. yunanistan'da oynadığı yıllar boyunca askerliğini bedelli yapmayan, fenerbahce'ye geldikten sonra sezonun ortasında, bedelli askerlik yapabilmek için yunanistan'a giden basketbolcu.
    #3440600 (fuathusnukayacan, 24.05.2008 15:25)
  2. bedelli askerliğini yapmak üzere burdur'daki birliğine teslim olmuş basketbolcu. 21 gün askerlik yapacak.
    #3611145 (sercilong, 02.07.2008 21:22)
  3. demet akalın'ın ruhunda derin yaralar açmış basketbolcu. kadıncağız halen "sikimde değilsin, unuttum seni, sevgilimi taktım koluma çatla da patla" şarkıları yapmakta...
    #3611182 (oneqeno, 02.07.2008 21:32)
  4. 21 günlük bedelli askerliğini tamamlayıp istanbul'a dönmüş basketbolcu.
    gazetecilerede askerlik askerliktir demiş ve ailesini çok özlediğini belirtmiştir. kendisine azıcık ucundan hasssiktir ordan diyor, yaptığının askercilik oyunu oynamak olduğunu, gerçek askerliğin yakından uzaktan alakasının olmadığını hatırlatıyoruz.
    #3720280 (aristo, 25.07.2008 20:15 ~ 26.07.2008 12:04)
  5. demet akalın'ın her şarkısında akla gelen insan.
    #3807273 (vicious mistress, 12.08.2008 14:35)
  6. önümüzdeki yıl 2.ligde mücadele edecek olan itu ile anlaştığı iddia edilen basketbolcu. askerlikle ilgili yasa tasarısı çıktıktan sonra, askere gitmeden önce ve askerden döndükten sonra bilmem kaç kere fenerbahce ulker'e geri dönmek istediğini, kariyerini bu takımda sonlandırmak istediğini söylemiştir kendisi. hatta ve hatta, besiktas cola turka ve galatasaray cafe crown'ın cazip tekliflerini de "ezeli rakiplerimin formasını giymem olanaksız" diyerekten reddetmiştir bu süreçte. antalya buyuksehir belediyesi'de kendine 1 sene için 1 milyon dolar önermişti geçtiğimiz günlerde. harun erdenay ve istanbul etkenlerinden itü'yü tercih etti sanırsam.

ek olarak; ibo nun, kurt - yaşlı ve aç kurt desem daha doğru olur - antrenör bogdan tanjevic'in - sözde - gençleştirme operasyonuna kurban gittiği iddia edilmekte ve fenerbahçe yönetiminin de bu olaya seyirci kaldığı ortada. takımda 37'ye merdiven dayayan damir mrsic dururken ibonun takımdan uzaklaştırılması da ileri derecede komik tabi.
    #3881765 (bionic, 28.08.2008 12:09)
  7. hırvatistan maçında attığı son saniye 3'lüğüyle maçı kazanmamızı sağladığı anı unutmadığım yaşayan efsane.
    #3881785 (yolgezer, 28.08.2008 12:16)
  8. bogdan tanjevic'in, * fenerden kopardığı basketbolcudur. tanjevic, kendisini milli takıma almamak konusunda da ısrar etmiştir. fenerbahçemiz için büyük kayıptır.
    #3883510 (fuathusnukayacan, 28.08.2008 18:36)
  9. gün geçtikçe sevimsizleşen ve o eski heyecanı yaratamayan basketbolcu, efsaneliğini bitirmeden bırakması gerekenler.
    #3883515 (Kechi, 28.08.2008 18:38)
  10. zaman zaman küfür ediyorum bu adama ne olurdu demet akalın'la evlenseydin onu bu piyasadan çekip alsaydın diye. hadi almadın neyse bari bekle o senden bıksın, o seni bıraksın. kadının unuttum ıdı bıdı türevi zibilyon tane şarkısının oluşum sebebidir.
    #3883529 (trink, 28.08.2008 18:41)
/ 4
© 2008 - uludağ sözlük

ibrahim kutluay başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ibrahim kutluay ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ibrahim kutluay nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» michael skibbe » finlandiya » hayat fatal i neden yoruyorsun » ask guldurur » yasamsal tespitler » su icerken domalan insan » tsk » simone simons » 10 ekim 2008 ankara depremi » walter cronkite » erotofobi » coleslaw » kalabalik yerlerde sozluk okuyamamak » medicine wheel » yeter artik vurmayin adam oldu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » evli bir kadinla yatmak » when nietzsche wept » chp ye attigim oyu nasil geri alirim » sir isaac » bezele » yaran diyaloglar » bakara suresi » the midnight meat train » bos beles entryler » jan devrim » insanin ozunu irkindan ibaret sanmak » babanin ensesine saplak atmak » olen mankenin seksi fotograflari icin tiklayin » while the cold winter waiting » hold me tight