ibneyi 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben bu ibneyi bi yerden hatirliyorum
  2. ibneyi getir odulunu al
  3. seri eksici ibneyi ozlemek
  4. eksi veren ibneyi ozlemek
  5. ibneyi bulan insanin ilk sozleri
  6. cumlede gizli ibneyi bulmak
  7. gorulen ibneyi gosterme ihtiyaci
  8. seri eksi oy veren ibneyi onemsememek
  9. seri eksi oy veren ibneyi affetmek
  10. seri eksi oy veren ibneyi desteklemek

© 2008 - uludağ sözlük

ibneyi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ibneyi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ibneyi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aci » lipton ice tea red » caffein » astronomy domine » sensiz ve sessiz » kor allah a nasil bakarsa allah da ona oyle bakar » sozlugun durumuna isyan eden yazarlar » nj transit » arat dink » yallah camel a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games